Een nieuw merk voor kinderspellen! LOKI brengt superleuke bordspellen geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar (of ouder).

ONS DOEL: spelletjes aanbieden die met slimme technieken de creativiteit en de verbeeldingskracht van kinderen prikkelen via meeslepende grafische elementen en thema’s.

Op deze website tonen we de LOKI spelletjes die al beschikbaar zijn, maar er zijn er nog vele anderen in ontwikkeling!

Om er zeker van te zijn dat je niets mist, volg ons op Facebook voor nieuws, wedstrijden, enz. LOKI biedt fun met positieve energie!

DIT MERK IS EINDELIJK BESCHIKBAAR!

JE KUNT NU DE LOKI SPELLETJES IN JE FAVORIETE WINKELS VINDEN IN NEDERLAND & BELGIË.

ONZE KNOW-HOW

SPECIAAL VOOR KINDEREN

LOKI bestaat uit een team van gepassioneerde ontwikkelaars die hun capaciteiten al hebben getoond in het maken en distribueren van succesvolle kinderspellen zoals The Mysterious Forest (IELLO, 2016, genomineerd voor Kinderspel van het Jaar in Duitsland), Sticky Chameleons (IELLO, 2017) en ook Monster Chase (The Masked Scorpion, 2016)!

Sinds 2016 is ons team bezig om voor LOKI een unieke identiteit te creëren.

Ons team heeft veel zorg besteed aan de spellen door deze te voorzien van attractieve spelonderdelen en de mooiste illustraties. Wij willen dat het spelen van spellen zich richt op het creëren van onvergetelijke ervaringen.

GETEST EN GOEDGEKEURD DOOR KINDEREN

Het maandenlang testen van de spellen in scholen was een zeer belangrijk onderdeel van het ontwikkelingsproces. De onmisbare feedback van de kinderen hielp ons om samen spellen te maken die perfect zijn aangepast aan hun leeftijd, zodat binnenkort kinderen van over de gehele wereld mentaal gestimuleerd kunnen worden!

DIT MERK IS EINDELIJK BESCHIKBAAR!
JE KUNT NU DE LOKI SPELLETJES IN JE FAVORIETE WINKELS VINDEN IN NEDERLAND & BELGIË.