Monsieur Carrousel

 Sara Zarian
 Apolline Etienne

Monsieur Carrousel

Binnenkort
PVC : 28€

Werk samen met je vrienden om de kinderen op de wonderbaarlijke draaimolen van Meneer Carrousel te zetten! Dat doe je op basis van de kleur van je dobbelsteen, en door een oogje op de weersomstandigheden te houden. Zullen alle kinderen de kans krijgen om een rondje te maken voordat de regen begint te vallen? Wat een attractie!

Hoe speel je het spel :

Monsieur Carrousel is een coöperatief spel waarin de spelers voor elk kind een zitje op de carrousel moeten vinden. Elke beurt bestaat uit 2 fasen. Tijdens de eerste fase rol je de gekleurde dobbelsteen en zet je een kind op het overeenkomstige zitje. Probeer de naam van het dier te onthouden waarop het kind is gaan zitten! Dat zal nuttig zijn als de carrousel steeds voller raakt… In de tweede fase draai je aan de carrousel en kijk je aan welke kant jouw kind is beland. Is dat in het regengebied, leg dan een regendruppel op het bord. Is dat in het zonnegebied, plaats dan een fragment van een zonnestraal. Elke vervolledigde zonnestraal droogt een regendruppel op!

Wees snel en zet alle kinderen op de carrousel voordat alle regendruppels op het bord zijn gelegd. Zoniet verliezen jullie het spel…

KERNPUTEN

  • Coöperatief geheugenspel
  • Hoogwaardige kwaliteit van onderdelen, inclusief een echte houten carrousel
  • Een aantrekkelijk thema in een poëtisch universum

INHOUD

1 houten carrousel
1 spelbord
6 draaiwielen met verschillende moeilijkheidsgraden
10 houten fragmenten van zonnestralen
8 houten regendruppels
12 houten kindfiches
1 meerkleurige houten dobbelsteen
1 handleiding + 1 flyer